Velkommen til Dagplejen

 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 15-11-2016
  I vinterhalvåret - tirsdag formiddag - har Dagplejen booket den store hal i Spektrum til træf. Her mødes børn og voksne på tværs af legestuegrupperne til en motorisk aktiv og udfordrende time med masser af leg og bevægelse - "Rend og hop". Se billeder fra en tirsdag i november.
 • Dorthe Würtz Knudsen den 01-11-2016
  Kære forældre
  Se billederne fra vores familiedag/generalforsamling i søndags, hvor vi også fik valgt en ny forældrebestyrelse.
  smiley
  Med venlig hilsen
  Dagplejen
   
 • ikon
  Dorthe Andersen den 17-10-2016
  Musikforløb i Dagplejen

  Fra uge 43 og henover de næste måneder kører vi et musikforløb i Dagplejen. Kirsten Bach, som er uddannet sanger og musikpædagog, skal stå for forløbet. Alle legestuegrupper kommer på skift afsted 3 fredage, og efterfølgende vil vi også bruge de nye musikkompetencer i hverdagen. I vedhæftede filer kan I læse mere om forløbet samt se fordeling af grupperne.
   
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 14-10-2016
  NYT FRA VORES GRØNNE SPIRER

  Grønne Spirer har været på natur-skattejagt i Økologiens Have. 10 billeder af forskellige naturmaterialer skulle findes og puttes i æsker/æggebakker. Jagten gik gennem skov og krat - op ad bakke og ned igen.
  Se billeder fra en spændende og udfordrende dag her:
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 07-10-2016
  MUSIKALSK KIRKELEGESTUE
  Nana Kyed, som er organist ved Odder Sognekirke, arrangerer musikalsk legestue for Dagplejen. 5 dagplejere og deres dagplejebørn mødes 5 fredage til sang, leg og bevægelse. Se billederne fra en sjov og inspirerende musikalsk legestuedag.
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller

10093