Velkommen til Dagplejen

 • ikon
  Dorthe Andersen den 17-10-2016
  Familiedag/generalforsamling d. 30. oktober

  Har I ikke fået tilmeldt jer vores familiedag/generalforsamling i Dagplejen, så fortvivl ikke. I kan nå det endnu. Gå ikke glip af et spændende arrangement med Ditte, hvor hun starter ud med en lidt aktiv workshop, Fortæller nogle facts om børns motorik, hvor mange børn der faktisk går rundt og er svimle og hvad det gør ved børn, mens vi laver nogle øvelser og lege, der stimulerer vestibulærsansen og taktilsansen. Vi slutter af med musik og bevægelse. I kan tilmelde jer på: dorthe.knudsen@odder.dk
 • ikon
  Dorthe Andersen den 17-10-2016
  Musikforløb i Dagplejen

  Fra uge 43 og henover de næste måneder kører vi et musikforløb i Dagplejen. Kirsten Bach, som er uddannet sanger og musikpædagog, skal stå for forløbet. Alle legestuegrupper kommer på skift afsted 3 fredage, og efterfølgende vil vi også bruge de nye musikkompetencer i hverdagen. I vedhæftede filer kan I læse mere om forløbet samt se fordeling af grupperne.
   
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 14-10-2016
  NYT FRA VORES GRØNNE SPIRER
  Grønne Spirer har været på natur-skattejagt i Økologiens Have. 10 billeder af forskellige naturmaterialer skulle findes og puttes i æsker/æggebakker. Jagten gik gennem skov og krat - op ad bakke og ned igen.
  Se billeder fra spændende og udfordrende dag her:
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 07-10-2016
  MUSIKALSK KIRKELEGESTUE
  Nana Kyed, som er organist ved Odder Sogne Kirke, arrangerer musikalsk legestue for Dagplejen. 5 dagplejere og deres dagplejebørn mødes 5 fredage til sang, leg og bevægelse. Se billederne fra en sjov og inspirerende musikalsk legestuedag.
 • ikon
  Dorthe Andersen den 03-10-2016
  Kære forældre

  Så er invitationen klar til familiedag/generalforsamling d. 30. oktober. Se vedhæftede invitation. Vi håber på stor opbakning og ser frem til jeres tilmelding.

  Hilsen

  Forældrebestyrelsen
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 10-09-2016
  I denne uge fejrede nogle af Dagplejens grønne spirer Naturens dag i Økologiens Have. Der blev undersøgt og smagt på mange af havens frugter og grøntsager. Alle havde en en rigtig spændende dag i det grønne. 
 • ikon
  Dorthe Andersen den 06-09-2016
  Ny dato for fælles arrangement og generalforsamling.

  Søndag d. 30. oktober kl. 9.30 - 11 arrangerer forældrebestyrelsen en sjov formiddag for hele familien. Den årlige generalforsamling vil blive afholdt samtidig. I vil snarest modtage en indbydelse med mere info, men sæt indtil videre et kryds i kalenderen.
 • ikon
  Dorthe Andersen den 31-08-2016
  Nyhedsbrev til Forældre

  Kære forældre

  Som et nyt tiltag for at sikre et højere informationsniveau i dagplejen, vil I ca. 4 gange om året modtage et forældre nyhedsbrev på intra. Vedhæftet dette opslag finder I det først.

  Mange hilsner

  Dorthe
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 17-06-2016
  Er det noget for dig! Bliv medlem af Dagplejens forældrebestyrelse!
  Se vedhæftede opslag og referat fra sidste bestyrelsesmøde!
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller

8469