Velkommen til Dagplejen

 • ikon
  Dorthe Andersen den 09-08-2016
  D. 7. oktober kl. 16.30 aholder forældrebestyrelsen generalforsamling. I år bliver det med børn. Mere info følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 30-06-2016
  Dagplejen har lukket i uge 29 og 30. Der er behovspasning. Vi ønsker børn og forældre en dejlig sommer! 
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 27-06-2016
  I Dagplejens Hus kan I møde vores nye altmuligmand - Ståle. Han sørger for, at vores legeplads og hus bliver vedligeholdt. Af og til har Ståle mange nysgerrige og glade små hjælpere! wink
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 27-06-2016
  Legestuegruppe 1 har holdt Bedsteforældredag mandag d. 27. juni. Vi havde en dejlig formiddag i Dagplejens Hus sammen med alle vores gæster. Vi sang mange sange, vi var på skattejagt på vores legeplads, vi havde det rigtig hyggeligt. TAK for den store opbakning! Se foto i skiftende billeder.
  M.v.h. Betina, Lene, Maja og Lone 
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 17-06-2016
  Er det noget for dig! Bliv medlem af Dagplejens forældrebestyrelse!
  Se vedhæftede opslag og referat fra sidste bestyrelsesmøde!
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 13-06-2016
  I denne kommende weekend deltager en stor del af Dagplejens medarbejdere i "Stafet for livet". Vi satser på, at vores deltagere har rigtig mange omgange i benene! "Team Dagplejen" bliver sponsoreret af Staermose Industry, Snedkers Tømrefirma og Bredkjærvejens Murer og Beton - TAK FOR STØTTEN!
  GOD TUR!
 • ikon
  Dorthe Würtz Knudsen den 08-06-2016
  Søndag d. 29.5. havde Dagplejens forældrebestyrelse inviteret til familiedag. 150 børn og forældre var samlet  i Dagplejens Hus til en hyggelig formiddag. Arrangementet bød på mange spændende og sjove oplevelser. Der blev fabrikeret små vindmøller, pustet sæbebobler m.m. Til stor begejstring kom der "pludselig" en stor rød brandbil forbi! Tak til forældrebestyrelsen for et fantastisk arrangement!
  TAK TIL DE MANGE LOKALE SPONSORER! smiley
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller

5573